If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
съжалявам за случилото се Ники
ще се оглеждам по сервизи и насам натам за някой който е в нужда за огледало или е имал ремонт... може да е откраднато по поръчка!!! а ГТВ-тата не са много.....
Мини през Горубляне ако ти е на път, може да е някое ново-вкарано с лек удар и да го потготвят за продан тия дни..... късмет
Иначе оригиналното е скъпо... Ще се ослушвам и аз...
тази вечер пред нас имаше ГТВ същото като мойто на цвят,с двама младежи вътре... час по-късно чух адов звук,последван от алармата ми... номера на колата беше 0800 ако някай я знае да каже на човека че отивам при полицайте утре
GTV 2.0 TS - dead
156 2.4 JTD - dead
147 1.6 TS - dead
BMW 520 E39 - live
не съм срещал още ГТВ с такъв номер, но ще се оглеждам вече.... аз предположих че такъв е случая... се пак са много малко колите и не се краде огледало ей така.... просто няма на кой да го продаде, освен ако не е поръчано.... идиотска работа ейй...
действа се по въпроса..
номера се оказа че не е така точно щото баща ми е в полицията а една много близка е в разузнаването и днес и двамата издирват колата.. в момента се прави списък на всички сиви гтв-та в софия.. не вярвам да са повече от 10... ако някой знае човек с такава кола да му каже че има оште шанс да му се размине ако го върне
GTV 2.0 TS - dead
156 2.4 JTD - dead
147 1.6 TS - dead
BMW 520 E39 - live
аз съм виждал как се сваля, отвътре е с 3 болта,но според мен щом са го откраднали са го изкъртели от там където се върти и ДАНО ги намериш тея пумияри, но по-добре да ги накараш да ти КУПЯТ НОВО,защото може да са го счупели
да стойката е счупена.. предполагам 4е и на тях няма да им върши работа сега.. освен ако тяхната стойка не е здрава.. хубавото в случая е че сега като има видимо счупване, застрахователите ще ми признаят щета иначе ако го бяха свалили по-културно може би нямаше..
GTV 2.0 TS - dead
156 2.4 JTD - dead
147 1.6 TS - dead
BMW 520 E39 - live
Ники като са ти счупили стойката отиди при зистрахователите, пусни си щета, искай да ти платят по фактура, иди да вземеш проформа и им я занеси, поръчай си го и тва е, не се занимавай с глупусти за едно огледало. Ако беше цялата кола разбирам, ама за едно огледало...
да приятелю, утре съм при застрахователите.. добрата новина е че си купих огледало днес за 120 лв.. с боядисването ще ми стъпи на 170..
късмет голям...
GTV 2.0 TS - dead
156 2.4 JTD - dead
147 1.6 TS - dead
BMW 520 E39 - live
Comment